Nieuws

Personal Shopping, Private Dining & Protected Dancing

Blog van Paul Rodenburg op Stadsleven.nu in het ‘Coronastad Webmagazine’ Personal Shopping, Private Dining en Protected Dancing. Het zijn de nieuwe P’s van... (Lees verder)

winkels, horeca en vermaak : een kwestie van ontmoeten #belevingmetbetekenis

Als we het hebben over de toekomst van het winkelen en het aantrekkelijk maken van winkels, winkelcentra en binnensteden dan duurt het niet... (Lees verder)

VERSLAG Expertmeeting Retailtainment 2020 – Waar retail en leisure elkaar ontmoeten

Op 10 maart 2020 organiseerden PleisureWorld en B@S Retail Consultants | Brood@Spelen de jaarlijkse Expertmeeting Retailtainment “Waar retail en leisure elkaar ontmoeten”. In... (Lees verder)

Verslag 20 jaar Brood@Spelen 2019

Verslag van het lustrum “20 jaar Brood@Spelen : Terug naar de Toekomst” dat we op 23 mei vierden met een bont gezelschap sprekers... (Lees verder)

Verslag Expertmeeting Retailtainment 2019

Op 29 januari 2019 brachten PleisureWorld en B@S Consultants Brood@Spelen hun netwerken bij elkaar op de Expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure... (Lees verder)

Het 35-jarig lustrum van je eerste werkgever (Strabo) organiseren.

Als één van de eerste medewerkers van Strabo was het voor mij (Paul Rodenburg) bijzonder leuk om op 27 november 2018 het 35... (Lees verder)

winkelen: een beleving met betekenis (artikel)

Als we het hebben over de toekomst van het winkelen en het aantrekkelijk maken van winkels, winkelcentra en binnensteden dan duurt het niet... (Lees verder)

Privacybeleid en Cookieverklaring

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. B@S Retail Consultants heeft de nodige stappen genomen om de AVG... (Lees verder)

Brood@Spelen 2018 op 15 mei in Utrecht (verslag)

Winkelgebieden en het belang van ‘beleving’ Binnensteden en winkelgebieden staan aan de vooravond van een grote verandering. De huidige hoofdfunctie, van winkelgebied, staat... (Lees verder)

Stadshotel Woerden – Van Rossum Restaurant – en nog veel meer

Ed Breuren en zijn vrouw Wieteke zijn bekende horecaondernemers in Woerden e.o. In 2014 openden zij het Stadshotel Woerden en Van Rossum Bar Restaurant,... (Lees verder)

Integratie van winkels, horeca en vermaak (artikelen)

Fusion, Blurring en ‘vervagende grenzen’ zijn trefwoorden voor de nieuwe retail waarin de combinatie van winkel, horeca en vermaak, ambacht en andere publiekverzorgende... (Lees verder)

Brood@Spelen 2017 Masterclass Joe Pine (verslag)

Verslag Brood@Spelen Masterclass Joe Pine 31 maart 2017 Utrecht Experience Economy Transforming Retail & Transformatieve Retail door Walter Jonker (Pretwerk.nl) Joe Pine maakte... (Lees verder)

Brood@Spelen 2016 – Boekpresentatie – #WatNouEindeVanWinkels (verslag)

2 juni 2016 – BOEKPRESENTATIE – #WatNouEindeVanWinkels Hans van Tellingen en en zijn medeauteurs Rien Romijn, Jeroen Verwaaijen, Ronald van Velzen, Joost de... (Lees verder)

RondeT@fel 2015 : winkelleegstand juridisch (verslag)

Op de RondeT@fel 2015 zijn drie mogelijke oplossingen voor het aanpakken van leegstaande winkelruimte juridisch toegelicht en besproken: stedelijke herverkaveling, leegstandverordening en freezones... (Lees verder)

Brood@Spelen 2015 : beleving met betekenis (verslag)

het verslag van Brood@Spelen 2015 dat verscheen in Shopping Centre News 3/2015 kunt u nalezen via SCN3-20125 Beleving met Betekenis Klik & Lees... (Lees verder)

Onderzoek Factory Outlet Center Assen

Onderzoek Factory Outlet Center Assen In opdracht van de gemeente Assen en de provincie Drenthe hebben CityWorks, B@S Consultants en Strabo het initiatief... (Lees verder)

de toekomst van outletcentra

De Nederlandse outletcentra. Wel of geen succes? En hoe zit het met de effecten van deze fashion of factory outlets op de bestaande... (Lees verder)

Bevoorradings management winkelstraten

september 2013

B@S Consultants is actief met bevoorradingsmanagement in winkelstraten. Dat doen wij in opdracht van gemeenten en in goede samenwerking met ondernemers. Bevoorradingsmanagement kan... (Lees verder)

Brood@Spelen 2014 : Where Bricks & Clicks Meet

De 15e editie van de Brood@ Spelen middag had dit jaar als thema “Where Brick & Clicks meet”. Aan de hand van vier sprekers... (Lees verder)

Verslagen van de Brood@Spelen 2000-2019

Verslagen Brood@Spelen 2000 – 2019 2019 – 20 jaar Brood@Spelen Lustrumbijeenkomst 2018 – BelevenisEconomie Binnenstad 2017 – Joe Pine Masterclass Experience Economy 2016... (Lees verder)

Beschermd: vraagje beleving met betekenis

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

toekomstbestendige binnenstad

Week 47 was weer eens zo’n week van kennis opdoen en die ook weer delen. Twee interessante bijeenkomsten bijgewoond (het 50 jarig lustrumcongres... (Lees verder)

Centrumplan Den Hoorn

augustus 2013

B@S Consultants heeft de kwantitatieve en kwalitatieve ontwikkelingsmogelijkheden van het winkelaanbod in het centrum van Den Hoorn, gemeente Midden-Delfland in beeld gebracht. Het... (Lees verder)

Actueel horecabeleid Gemeente Amersfoort

Juni 2013

B@S Consultants heeft geholpen bij het actualiseren van het horecabeleid van de gemeente Amersfoort. De resultaten daarvan vindt u terug in de nieuwe... (Lees verder)

Verslag Brood@Spelen middag 2013

juni 2013

Op 23 mei organiseerde Paul Rodenburg van B@S Consultants voor al weer het 14e jaar op rij de Brood@Spelen middag. Dit jaar in samenwerking... (Lees verder)

Eigenaren maken plannen tegen leegstand

Juli 2013

Eigenaren van winkelpanden worden zich steeds meer bewust van het feit dat de tijd van het achterover leunen voorbij is. Geconfronteerd met steeds... (Lees verder)

Detailhandel Nederland presenteert actieplan

Juli 2013

Detailhandel Nederland presenteert actieplan Veranderingen in het winkellandschap mede als gevolg van het veranderend gedrag van de consument geeft aanzet tot handelend optreden.... (Lees verder)

Deventer Horeca akkoord met terras

Oktober 2012

B@S Consultants ontwikkelde in 2009 het horecabeleid van de gemeente Deventer. Daaruit resulteerde in 2011 de opgave voor een nieuw terrassenbeleid dat in... (Lees verder)

Cargohopper Utrecht start met gebundelde horecabelevering

November 2012

Het op zonne-energie aangedreven stadsdistributievoertuig Cargohopper begint in Utrecht aan een nieuw hoofdstuk met de gebundelde belevering van horecaondernemingen in de binnenstad. Lees... (Lees verder)

2011 – Bricks & Clicks | Het Nieuwe Winkelen

Verslag Brood@Spelen middag 2011 – Bricks & Clicks | Het Nieuwe Winkelen Voor de twaalfde keer op rij organiseerde Paul Rodenburg van B@S... (Lees verder)

2012 : Onderscheidend vermogen van Winkelgebieden

Verslag Brood@Spelen 2012 : Onderscheidend vermogen van winkelgebieden Voor de dertiende keer op rij organiseerde Paul Rodenburg van B@S Consultants de jaarlijkse Brood@Spelen... (Lees verder)

2000 : Onderzoek, ontwikkeling en organisatie van winkels, horeca en vermaak

Brood@Spelen middag 2000 over onderzoek, ontwikkeling en organisatie van horeca De Brood@Spelen middag van 2000 zit er al weer op. De 80 deelnemers... (Lees verder)

2001 : onderzoek, ontwikkeling en organisatie van werelden van vermaak

Brood@Spelen middag 2001 over onderzoek, ontwikkeling en organisatie van werelden van vermaak ‘Geef het volk brood en spelen en het is gelukkig’, zei... (Lees verder)

2002 : over winkels – eigentijds en op eigen wijze

Brood@Spelen middag 2002 : over winkels – eigentijds en op eigen wijze Op 29 mei 2002 vond voor de derde keer de Brood@Spelen... (Lees verder)

2003 : Houdbaarheid van Horeca

Brood@Spelen middag 2003 : “houdbaarheid van horeca” Alweer voor het vierde jaar organiseerde B@S Consultants de Brood@Spelen middag. Dit jaar ging het over... (Lees verder)

2004 : integratie, beleving en betekenis van winkels, horeca en vermaak

Brood@Spelen middag 2004 : “integratie, beleving en betekenis van winkels, horeca en vermaak” Het eerste lustrum van de Brood@Spelen middag is een feit.... (Lees verder)

2005 : Werelden van vermaak

Brood@Spelen middag 2005 : ‘werelden van vermaak’ een verslag Marjolein van Zanten Op donderdag 2 juni organiseerde Paul Rodenburg van B@S Consultants voor... (Lees verder)

2006 : winkels : eigentijds en op eigen wijze

Brood@Spelen middag 31 mei 2006 : “winkels: eigentijds en op eigen wijze” De Brood@Spelen middag van woensdag 31 mei 2006 zit er weer... (Lees verder)

2007 : Horeca in winkels, winkelcentra en binnenstad

VERSLAG Brood@Spelen 2007 : “horeca in winkels, winkelcentra en binnenstad” 23 Mei 2007, alweer de 8e Brood @ Spelen middag. Ook dit jaar... (Lees verder)

2008 : Werelden van vermaak

Brood@Spelen middag 2008 : Werelden van vermaak. Een verslag van Walter Jonker Op woensdag 21 mei organiseerde Paul Rodenburg van B@S Consultants voor... (Lees verder)

2008 : Werelden van vermaak

Brood@Spelen middag 2008 : “Werelden van vermaak” Woensdagmiddag 21 mei 2008 vormt het Jacobi Theater in Utrecht voor de negende maal het decor... (Lees verder)

2009 : Duurzaam ontwikkelen van winkels, horeca en vermaak

Brood@Spelen middag 2009 : Duurzaam ontwikkelen van winkels, horeca en vermaak Op 27 mei organiseerde Paul Rodenburg van B@S Consultants voor al weer... (Lees verder)

2009 : Investeren in Leisure loont deel 2

Verslag Investeren in leisure loont deel 2 (bijeenkomst 3 december 2009) Met vier sprekers gingen we samen op zoek naar antwoorden op de... (Lees verder)

2010 Winkelen : eigentijds en op eigen wijze

Verslag Brood@Spelen middag 2010 | Winkelen : eigentijds en op eigen wijze Dit jaar was de elfde keer op rij dat de jaarlijkse... (Lees verder)