Het 35-jarig lustrum van je eerste werkgever (Strabo) organiseren.

Geplaatst:

Als één van de eerste medewerkers van Strabo was het voor mij (Paul Rodenburg) bijzonder leuk om op 27 november 2018 het 35 jarig lustrum van Strabo te mogen organiseren en als dagvoorzitter te begeleiden. Met ruim 250 gasten is het lustrum uitbundig gevierd in het Westergastheater in Amsterdam.
Gestart werd met een impressie van het leven en werk van de oude Strabo. De naamgever van het bureau die rond het jaar 0 leefde. Hij reisde veel en heeft de geografie van het Romeinse Rijk in 16 boeken vastgelegd. We luisterden naar anecdotes van oprichters en oud-medewerkers die Strabo vorm en inhoud hebben gegeven. We kregen lessen in retail van vier échte retailers. Drie retail adviseurs ‘speelden winkeltje’ en gaven tips voor betere service en samenwerking.
Mede-eigenaar/directeur van Strabo Jeroen Verwaaijen kwam met de allernieuwste aandelen online bestedingen in retail (9,2% op het moment van het lustrum). De andere mede-eigenaar/directeur van Strabo Hans van Tellingen lanceerde in een wervelende presentatie zijn nieuwe boek “Waarom Stenen Winkels Winnen”.
Op de borrel daarna bleef het nog lang gezellig. Zie ook de compilatievideo van het lustrum en de boekpresentatie.