Brood@Spelen

Bijeenkomsten over trends en ontwikkelingen in de retail

Brood@Spelen is een initiatief van Paul Rodenburg van B@S Retail Consultants. Jaarlijks organiseert Paul de zogenaamde Brood@Spelen middag, diverse rondetafels en netwerkbijeenkomsten, inhouse masterclasses en openbare thema- en inspiratiesessies. Dat doen wij binnen en buiten ons netwerk, op uitnodiging of via openbare aanmelding, op eigen risico en in opdracht van derden.

De jaarlijkse Expertmeeting Retailtainment “waar retail en leisure elkaar ontmoeten” is een samenwerking van Brood@Spelen en Pleisureworld!

Verslag van “20 jaar Brood@Spelen : Terug naar de Toekomst” dat we vierden met een bont gezelschap sprekers en deelnemers.

.

Beleving met betekenis krijgt een steeds prominentere plek in het winkellandschap. In 1999 was Paul Rodenburg nog een ‘roepende in de woestijn’ met zijn eerste Brood@Spelen congres. Inmiddels is er 20 jaar later een brede aandacht voor belevenis en beleving als bouwsteen in winkelcentra en binnensteden. Diverse sprekers, die de afgelopen 20 jaar op het podium van Brood@Spelen verschenen, blikten op het 20 jarig lustrumcongres terug op de door hun eerder gedane uitspraken én keken daarna vooruit naar de volgende 20 jaar. Terug naar de Toekomst!

Het verslag van deze lustrumbijeenkomst en de verslagen van alle eerdere Brood@Spelen bijeenkomsten vindt u op Verslagen 2000 – 2019.

Expertmeeting Retailtainment

Brood@Spelen organiseert samen met Pleisureworld de jaarlijkse Expertmeeting Retailtainment. Met deze bijeenkomst verbinden wij onze kennis en netwerken in retail en leisure.

Het verslag van eerdere Expertmeetings Retailtainment leest u op Retailtainment 2019 en Retailtainment 2020

Verslagen van eerdere Brood@Spelen bijeenkomsten vindt u op Verslagen 2000 – 2019.

Volg Brood@Spelen op LinkedIn en op Twitter.

Via www.broodenspelen.nl houden wij u op de hoogte van onze bijeenkomsten en andere activiteiten.