Expertmeeting Retailtainment – 10 maart 2020 – Waar retail en leisure elkaar ontmoeten

Geplaatst:

Op 10 maart 2020 organiseren PleisureWorld NRIT en B@S Retail Consultants Brood@Spelen de jaarlijkse Expertmeeting Retailtainment “Waar retail en leisure elkaar ontmoeten”.

Dit jaar in de spannende Doloris Rooftop & Meta Maze in Tilburg.

Programma

12.30 Ontvangst in Doloris met inlooplunch. 

13.15 – 16.15 Onder leiding van Paul Rodenburg (Brood@Spelen) en Hans van Leeuwen (PleisureworldNRIT) gaan we met gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland in op de mogelijkheden en kansen die er zijn voor retailtainment. U hoort de visie, ideën en oplossingen van Therese Mol (gemeente Tilburg), Marc Meeuwis (City Marketing Tilburg), Stefan van Aarle (Stadskracht), Marleen de Groot (Wereldhave), Margreet Rijnsburger (Wereldhave), Bart Dohmen (Unlimited Leisure, TDAC), Joeri Holsheimer (Operation Pandora), Duncan Philips (360 Play UK, presentatie in het Engels), Joep van Gorp (Doloris MetaMaze).

16.15 Netwerkborrel in de Rooftop. Uiteraard kunnen de deelnemers tijdens de borrel ook de spannende Meta Maze bezoeken en beleven.

Deelnemers : Met deze Expertmeeting Retailtainment verbinden wij onze netwerken in retail, leisure en vastgoed. U ontmoet (vak)collega’s van gemeenten en provincies, ondernemers in detailhandel, horeca en leisure, projectontwikkelaars, eigenaren retail- en leisure vastgoed, onderzoekers, adviseurs en andere professionals in onderzoek, ontwikkeling en organisatie van winkels, horeca en vermaak, winkelcentra en binnensteden.

Datum: 10 maart 2020 (12.30 – 18.00 uur)
Locatie: Doloris – Rooftop & Meta Maze in Tilburg
Kosten : € 195,- per persoon (exclusief BTW) 

Meer informatie op www.broodenspelen.nl

Aanmelden door uw naam en adresgegevens te mailen aan broodenspelen@basconsultants.nl

Wij en de andere deelnemers hopen ook u te treffen op 10 maart. 

Met vriendelijke groet,
Paul Rodenburg (Brood@Spelen | B@S Retail Consultants)
Hans van Leeuwen (Pleisureworld NRIT)