Brood@Spelen Masterclass Joe Pine

Geplaatst:

Op 31 maart 2017 verzorgt Joe Pine de Brood@Spelen Masterclass “Transforming Retail & Transformative Retail” over beleveniseconomie, authenticiteit en transformatie in retail en retailcentra.

In de masterclass laat Joe Pine zien hoe waardevol het creëren van belevenis, authenticiteit en het gebruik van technologie is voor transformatie en het goed economisch functioneren van winkels, horeca en vermaak, winkelcentra en binnensteden.

Met koffie als krachtig voorbeeld schetst Pine de weg van grondstof (koffieboon) via product en dienstverlening naar “experience” (kopje koffie bij Caffé Florian op het San Marco-plein in Venetie). Om “authenticity” te verduidelijken vergelijkt hij Nederland met Disneyland en concludeert dat authenticiteit meer kan zijn dan alleen maar echt. “Beyond goods and services there are experiences” en nog een stap verder gaat het om “transforming retail & transformative retail”. Door toepassing van de nieuwste technologieën en het verbinden van de fysieke en de virtuele wereld ontstaan er “infinite possibilities” van steeds weer nieuwe vormen van belevenis en beleving. En dat biedt retailers en retailcentra talloze mogelijkheden om (nieuwe) klanten te vinden en te binden en het economisch functioneren te verbeteren.

In de masterclass geeft Joe Pine veel ruimte aan interactie met de deelnemers. Het wordt een leuke en leerzame masterclass en voor de deelnemers een #belevingmetbetekenis.

Plaats & Tijd

De Brood@Spelen Masterclass door Joe Pine vindt plaats op 31 maart 2017 in Utrecht. Bij binnenkomst (vanaf 12.30 uur) is er een inlooplunch met broodjes, koffie en thee. De masterclass begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur met tussendoor een korte pauze. Aansluitend is er de netwerkborrel tot ongeveer 17.30 uur.

Deelnemers

Wij gaan uit van ongeveer 100 deelnemers uit de fysieke en de internet retailwereld, gemeenten (economische zaken, citymarketing, centrummanagement), detailhandel, horeca en toeristisch-recreatief bedrijfsleven, ontwikkelaars, eigenaren en beheerders retailvastgoed, researchers, consultants, marketeers etc.

Kosten & Aanmelden

De kosten bedragen € 349,- per persoon (excl. btw). Meldt u zich aan met minimaal drie mensen tegelijk (collega’s en/of relaties) dan bedragen de kosten € 299,- per persoon (excl. BTW).

Facturatie vindt plaats na aanmelding. U kunt tot 3 weken voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. In het geval van verhindering mag een collega of een relatie van uw aanmelding gebruik maken.

U kunt zich aanmelden door uw naam en adresgegevens (en die van eventuele collega’s/relaties) te mailen aan broodenspelen@basconsultants.nl. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Komt u ook naar de Brood@Spelen Masterclass op 31 maart ?

meer informatie over deze masterclass op Brood@Spelen Masterclass Joe Pine